Ördögkatlan fesztivál

Nem lehet elég előre szólni: ne hagyja ki senki az Ördögkatlan fesztivált. 5 napig az olyan, sok helyen már elavult emberi értékek kerülnek előtérbe, mint a figyelmesség, udvariasság, képzelőerő. A Csányi Pincészet az elmúlt két évben az Ördögkatlan fesztivál kiemelt támogatója volt: a nevünkkel fémjelzett Teleki Ligetben változatos és igényes programok várták a családok minden

„Villány welcomes the New World”

2018-ban immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Villányban a Cabernet Franc fajtára fókuszáló rangos szakmai rendezvény, a Villányi Franc Fórum. Az idei évben hangsúlyosan az újvilági országok franc-jaival ismerkedve különösen izgalmas témákkal szeretnénk megtölteni a kétnapos rendezvény programját.

Széchenyi 2020

A Villányban működő Csányi Pincészet Zrt. 2017 decemberében 182,8 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a „Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása felhíváshoz” című, VP3-4.2.2-16 kódszámú pályázati konstrukcióban.

Neked is jár egy csepp vidámság!

A ready szó játékos megkurtításával létrejött RedY nevet kapta a villányi borvidék legújabb terméke. A névben az Y arra utal, hogy a villányi pincészetek ezen a „bisztróboron” keresztül szeretnék megszólítani és megnyerni maguknak a Y generáció fiataljait.